Mannen skulle velge hvem av sine 3 kjærester han skulle gifte seg med – Grunnen til avgjørelsen er til å le HØYT av!

En mann hadde tre kjærester, men visste ikke hvem av dem han skulle gifte seg med. Så han bestemte seg for å gi hver av dem 25 000 kroner for å se hvordan de ville bruke pengene.

Den første kjæresten gjennomførte en total makeover med pengene. Hun kjøpte nye, elegante klær, tok en hårklipp, fikk manikyr og pedikyr – alt inkludert. Til mannen sa hun: «Jeg brukte pengene på å pynte meg for deg, fordi jeg elsker deg så høyt.»

Den andre kvinnen kjøpte nye golfkøller, en Xbox, en TV og en stereo og ga dem til mannen. Hun sa: «Jeg brukte pengene på disse gavene til deg, fordi jeg elsker deg så høyt.»

Den tredje kvinnen tok de 25 000 kronene og investerte dem i aksjer. Hun doblet investeringen, ga tilbake de opprinnelige 25 000 kronene til mannen og reinvesterte resten. Hun sa: «Jeg investerte resten av pengene i vår fremtid, fordi jeg elsker deg så høyt.»

Mannen reflekterte grundig over hvordan hver av kjærestene hadde brukt pengene, og til slutt bestemte han seg for å gifte seg med den som hadde størst bryster.

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>