Jenta (5) sniker ei stor KU inn i stua. Se det som da skjer…!

Som foreldre er det mye man skal igjennom, og det vanker bestandig en overraskelse i en eller annen form. Men det som skjedde med Mamma Billie Jo Decker er bare for drøyt. Hvordan hadde du reagert om du kom inn i din egen stue, og ser at det ligger ei stor ku på gulvet?

Lille Brenna på 5 år, elsker dyr, og kanskje denne fascinasjonen akkurat denne dagen gikk litt for langt. Hun hadde nemlig vært å besøkt sin gode venn kua Izzy, og klart å henne inn verandadøra og inn i stua.

Mammaen prøvde å få en forklaring fra datteren om hvorfor det lå ei ku på gulvet i stua, men ingen ble klok av den forklaringen. Hun lot datteren få kose seg litt med kua i stua når den først var kommet inn dit.

Se den merkelige men koselige stunden i videoklippet her. Del videre da!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>