Ungt par forvandlet gammel skolebuss til drømmehjemmet – Se når de åpner dørene ett år senere!

Mange har et ønske om å skape sitt eget drømmehjem. Å velge farger, innredning og møbler slik at det blir akkurat som man selv vil ha det. For mange innebærer denne drømmen et hus eller en leilighet, men for det unge paret i denne artikkelen ble drømmehjemmet skapt i en gammel og avskiltet skolebuss. Se den utrolige forvandlingen nedenfor.

Paret Luke og Nikisha kunne ikke la være da de så den gamle skolebussen i en salgsannonse. Bussen kostet 1300 pund, noe som tilsvarer omtrent 16.000 norske kroner.

Rev ut alt

Etter at de hadde kjøpt den gamle skolebussen startet renoveringsprosjektet for fullt. Paret satte i gang arbeidet og all inventar ble revet ut for å gjøre plass til det nye drømmehjemmet de skulle skape seg.

Da bussen var tømt og gulv og vegger var på plass, kunne de begynne med innredingen.

Etter ett år med hardt arbeid kunne paret endelig tilbringe sin første natt i bussen, og resultatet ble utrolig koselig.

Løsning for vann og åpen peis

Bussen er utrustet med rennende vann og en gasspeis. Bakerst i bussen finner man et soveområde med god plass til dobbeltsengen.

De har til og med montert en åpen peis!

Bussen inneholder til og med en generøs sofa og en TV.

Tenk for en drøm det må være å få innrede sitt drømmehjem i en buss. En buss og et hjem man kan ta med seg akkurat dit man ønsker! Her er et videoklipp av bussen.

Kunne du bodd på denne måten?

Husk å DEL på Facebook!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>