Den 2 år gamle jenta blir tatt på fersk gjerning med hundematen – men ungens smarte svar får internett til å gapskratte!

Barn er helt fantastiske. Fra de er små til de begynner å bli små voksne, er det så spennende å følge utviklingen. Det er så mye som skal utforskes og læres. Det fører med seg mye latter og glede.

Den 2 år gamle jenta Lilyana er et herlig bevis på dette.

Den lille jenta har nettopp blitt tatt på fersk gjerning av foreldrene da hun pirket i maten til hunden – noe datteren tydeligvis ikke får lov til.

Lilyana svarer umiddelbart og vil ikke innrømme at hun rørte ved hundens middag. – og i en heftig krangel med mamma Sarah, forklarer hun bestemt at det hun er anklaget for absolutt ikke skjedde.

– Diskusjonen startet tidligere på dagen da jeg skulle oppvasken. Lilyana rørte nesten en skarp kniv, og faren ba henne være forsiktig, og la oppvasken være. Hun svarte da at hun ikke hadde rørt kniven, sier moren til Daily Mail om hvordan det hele startet.

– Da jeg var ferdig med oppvasken, hadde Lilyana beveget seg til hundeskålen. Det så ut som hun rørte ved hundematen, så jeg spurte henne hvorfor hun gjorde det. Da startet det hele – sier Sarah til Daily Mail.

Mot slutten ble også pappa Tim involvert i det hele – og det blir en livlig diskusjon som garantert får deg til å smile. Besluttsomheten og frustrasjonen til den lille jenta er helt fantastisk å se!

Klippet har nå sjarmert tusenvis over hele verden – her kan du se selv!

Hahaha, er det ikke fantastisk å se? Husk å dele videre!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Gurkemeie-Max_ad_0821-1024x536.png

Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>