Gabriela (22) bruker hele 10.000,- i måneden på å ligne på en Barbie-dukke – Se det utrolige resultatet!

Vi ser ut som vi ser ut, og for mange er det nok. På den andre siden finnes det dem som velger å gjøre litt med utseendet, mens noen drar det litt lenger. Dette gjelder for 22-årige Gabriela Jirackova fra Tsjekkia. Hun bruker nemlig tusenvis av kroner hver måned på å se ut som en levende barbiedukke.

Gabriela (22) kommer fra Praha i Tsjekkia og kaller seg selv for en «menneskelig barbie». Hennes beundring av den blonde dukken startet i tidlig alder da Gabriela begynte å samle på barbie-dukker.

Første operasjon som 16-åring

I dag har Gabriela over 300 dukker i sin samling, og forvandlingen mot å bli en menneskelig barbie begynte allerede da hun var 16. Da fylte hun opp leppene sine for første gang.

I 2018 opererte hun brystene for første gang, noe hun ikke angrer på.

-Jeg kjenner meg mer sexy nå. Det var bare et lite steg i å kunne se ut som barbie, men jeg kjenner meg mer sexy. Jeg er definitivt mer lykkelig med større bryster, sier Gabriela til Barcroft Media.

Bruker 10.000,- i måneden

Gabriela har takket være sitt Barbie-utseende blitt en internettkjendis, og har fått over 60 000 følgere som daglig får oppdateringer i form av lettkledde bilder av 22-åringen.

Mye av Gabrielas liv kretser rundt hennes utseende, og hver måned bruker hun omtrent 10 000 kroner på sitt utseende.

-Jeg bruker tre og en halv time hver dag før jeg viser meg for andre. Jeg har alltid likt å skille meg ut fra mengden og så fort jeg begynte å tenke på mitt utseende så kjente jeg at Barbie-greien var noe for meg, sier Gabriela til Barcroft.

Studerer på universitetet

På tross av at Gabriela allerede har gjort flertallige inngrep, se hun ikke noen slutt på de plastiske operasjonene.

-Det begynner med små forvandlinger, men når man ser positive resultater så vil man jo ha mer, sier Gabriela til Barcoft.

Utover å forvandle seg til en barbie så studerer Gabriela psykologi og pedagogikk på universitetet i Praha.

DEL på Facebook!


Gurkemeie Max er markedets mest potente verktøy mot aldersrelaterte lidelser. Få fart i kropp og sjel.
Halv pris på prøvepakker til nye kunder.
Gurkemeie Max for behagelige ledd og et Sprekere Liv.

FÅ EN PRØVEPAKKE TIL HALV PRIS NÅ >>>