Lei av å skrape is av bilruten? Dette trikset er helt genialt! Bare se her

Når har vi kommet til den tiden av året hvor man må sette av ti ekstra minutter om morgenen for å skrape is av bilruten. For de fleste er morgenen stressende nok i seg selv, og mange skulle nok ha spart seg tiden man bruker på akkurat dette. For ikke nok med at det tar lang tid. I tillegg fryser man av seg fingrene.

Dette kan det nå bli en slutt på. Engelske Angela har kommet på et genialt triks som gjør isskrapingen både raskere og enklere, kan Manchester Evening News opplyse.

For når gradene kryper godt nedover gradestokken og morgenstresset tar overhånd, er nok en ti-minutters økt med stålis noe de fleste vil unngå.

Sprayflaske med børste

Angela var hjemme hos sin kjæreste da hun begynte å lete etter noe å skrape bilrutene med. Da fant hun en tom sprayflaske.

Angela fyllte den tomme flasken med varmt vann og brukte børsten på flasken til å skrape av bilrutene. På bare noen sekunder gjode det varme vannet og børsten at isen på bilruta smeltet og forsvant.

«Jeg er et geni. Ta en slik flaske, fyll den med varmt vann og så er det klart. Ingen frosne hender og helt rene ruter. Nå mot jobben, ha en fin dag!» skrev Angela på Facebook.

Hylles over hele nettet

Angelas idè hylles nå over hele nettet og tusenvis har kopiert hennes smarte triks.

«Jeg ville ikke fryse på fingere når jeg skrapte rutene, og da fant jeg frem denne flasken. Som man kan se på klippet så fungerte det jo på bare noen sekunder. Jeg brukte ikke alt vannet på flasken i det hele tatt», sier Angela til Manchester Evening News.

For en god idè!

Trykk på DELE-knapen slik at dine venner også får se dette geniale trikset – nå som vinteren er rett rundt hjørnet!

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>