Den eldre mannen lå for døden og hadde et siste ønske – Da tok kona frem tresleiva og NEKTET!


En eldre mann lå for døden i sengen sin da han kjente lukten av konas sjokoladekaker, hans favorittbakst. Han ønsket seg så inderlig en siste bit av kaken før han døde, så han rullet seg ut av sengen, krabbet og slepte seg ned trappen til kjøkkenet, hvor kona hadde et brett med kaker på bordet og var i ferd med å sette et nytt brett inn i ovnen.

Med de siste kreftene han hadde igjen, klarte han å klatre opp på en kjøkkenstol før han sank sammen over kjøkkenbordet og strakte ut hånden for å få tak i en varm kake. Kona snudde seg brått, slo mannen på hånden med tresleiva og sa:
«Ikke rør dem! De er til begravelsen.»

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>