2-åringen hører Elvis sin klassiker og setter i gang et dansenummer som får de fleste til å måpe!

Det er få ting her i livet som er like søtt som unger som danser. Denne 2-åringen elsker rett og slett å danse.

Danske William Stokkenbroe er nok den søteste og beste danseren vi har sett på lenge. Williams foreldre, Kristina og Peter, er profesjonelle dansere i Danmark. William har åpenbart talent og har sikkert danset siden han kunne stå.

Bare se hvordan William danser, med følelse og stil!

William tar helt over showet når Elvis låt «Jailhouse Rock» begynner å spille og det vises at han har kikket på når foreldrene har danset. Han avslutter med å bukke og gir et slengkyss og noe forteller oss at det her ikke er det siste vi ser av den lille stjernen.

Klippet har gått viralt og over 35 millioner mennesker har sett det!