Bare 1 av 7 voksne finner feilen innen 10 sekunder: Klarer du?

Jeg har alltid satt pris på gåter og snedige oppgaver. Alt som er litt hjernegym sluker jeg i meg og jeg tror ikke jeg er alene i verden om dette. Kryssord og sudoku har vært populært siden tidenes morgen og de holder de små grå i live.

Nå har vi en liten utfordring til deg. Denne har tusenvis av andre prøvd seg på og feilet, men noen klarer den raskt. De fleste klarer ikke å se feilen før det har gått 10 sekunder. Klarer du?

Fant du feilen i løpet av 10 sekunder? Svaret finner du etter bildet under!

De fleste tror umiddelbart at feilen ligger i tallene, men det er helt feil. I teksten over er ordet «the» skrevet to ganger, men ikke på samme linje, så mange legger ikke merke til det og øynene flytter seg raskt ned til tallene og fokuserer der.

Trykk på dele-knappen hvis du visste svaret eller ønsker å utfordre dine venner på den her!