Kun 1 av 7 finner den skjulte hunden i bildet – gjør du?

Det florerer av illusjoner og gåter på internett, men dette er en av de bedre. Mennesker liker stort sett en utfordring og konkurranseinstinktet slår fort inn til de fleste.

I mange tilfeller når man skal løse slike utfordringer handler det om å legge merke til en spesiell detalje, eller at man må tenke litt utenfor boksen. Jeg elsker slike utfordringer og jeg tør påstå jeg er blant de bedre på å løse de. Tror du at du er flinkere og kjappere enn de fleste?

Bildet under deles av tusenvis på nettet, men kun 1 av 7 klarer å finne hunden i bildet på mindre enn 20 sekunder, så det er helt klart ikke enkelt.

Lykkes du i å finne hunden? Hvis ikke har vi noen tips til deg. Se nærmere på mannens ansikt og finn detaljene som ser litt merkelige ut og fokuser på de.

Hvis det ikke hjelper kan vi nevne at nesen kanskje ser litt rar ut? Øynene er vel ikke helt normale heller? Mangler det ikke noe med hans høyre øre forresten? Tenk litt på det!

Svar kommer litt lenger ned hvis du holder på å gi opp, men tenk litt til før du gir deg.

Hunden blir plutselig veldig tydelig når man snur bildet opp ned. Nå skjønner dere kanskje hva jeg hintet om når jeg nevnte nesen, øret og øynene!

Trykk på dele-knappen om du klarte testen, eller send utfordringen videre til dine venner. Det gjør seg med litt hjernetrim!

310 Comments

Legg til en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.