13 nyttige ting som vil gjøre sommervarmen mer behagelig

Er du en av dem som synes at det kan bli litt for varmt? Vi har samlet 13 nyttige ting som gjør sommervarmen mer behagelig.

1: Tårnvifte

På de varmeste sommerdagene kan det bli for varmt selv innendørs. Med en tårnvifte som avkjøler rommet kan du få en pause fra varmen og et mer behagelig inneklima.

2: Oppblåsbart basseng

Hva er vel bedre enn å bade når varmen tar overhånd? Med et oppblåsbart basseng kan du bade i egen hage. Morsomt og behagelig for både store og små.

3: Kjølerull

En ice roller, eller er en kjølerull, brukes til å avkjøle ansiktet. Perfekt på varme dager og dersom du har blitt solbrent. I tillegg demper den rødhet og avspenner muskler.

4: Solskjerming i bilen

For å unngå at de som sitter bak i bilen blir blendet av sollyset, kan du enkelt montere solskjerming. I tillegg til å skjerme for solen, har også noen av disse platene UV-beskyttelse.

5: Vannspreder

Dersom det blir for mye arbeid å fylle opp et stort basseng, kan en vannspreder være et godt alternativ. Det er morsomt for både barn og kjæledyr, og i samme slengen får gresset litt vann!

6: Nakkevifte

Varmen fra solen kan bli overveldende enten du skal ut å farte eller bare lese en bok. Da kan en nakkevifte være god å ha. Du henger den rundt nakken og den blåser ut avkjølet luft, mens du kan gjøre det du vil.

7: Frontrutetrekk

De fleste kjenner nok til den brennende varmen som opparbeider seg i bilen i løpet av en sommerdag. For å unngå at dette skjer, finnes det frontrutetrekk som stenger solen ute og holder bilen kjøligere gjennom dagen. Genialt for både store, små og firbente!

8: Kaldbrygger

Med en kaldbrygger, eller cold brewer, kan du enkelt lage forfriskende iskaffe hjemme. Et herlig, avkjølende alternativ til kaffe på varme sommerdager.

9: Stolparasoll

Enten du skal på stranden eller nyte solen fra verandaen kan det være behagelig med litt skygge mellom slagene. Da kan en stolparasoll som enkelt kan festes på stolen være perfekt.

10: Softismaskin

Ikke mye smaker bedre en is i varmen. Med en softismaskin kan du enkelt lage softis til hele familien – hjemme.

11: Kuldematte

Sommervarmen kan være en utfordring for våre firbeinte venner som er avhengige av avkjøling i varmen. For både katter og hunder kan en kuldematte med fyll av avkjølende gel være et flott supplement til kaldt vann og skygge.

12: Riktig sengesett

Varme sommernetter kan for mange gjøre det vanskelig å sovne. For å unngå at det blir for varmt bør du velge sengesett av sateng eller bomull. Begge variantene puster godt og bomull absorberer fukt.

13: Håndholdt vifte

En håndholdt vifte er alltid nyttig å ha i veska eller sekken når du får behov for avkjøling på farten, eller når du ikke har en vanlig vifte tilgjengelig.