Katten Timo får sin helt egen hengekøye – Kattens reaksjon får internett til å GAPSKRATTE!

Hengekøyer er et vanskelig møbel! Men uansett om du er ung eller gammel, katt eller menneske, så er det deilig å slappe av i en komfortabel hengekøye!
Katten Timo elsker hengekøyen sin mer enn noe annet leketøy – selv om det nok var alvorlige oppstartsproblemer. Heldigvis ble kattens første møte med hengekøyen filmet, for vi må innrømme at det var vanskelig å holde tilbake latteren her.

I begynnelsen var det vanskelig for den søte katten, den klarte rett og slett ikke å komme oppi hengekøyen og det ble mange rare forsøk. Som du snart skal få se. Men husk å se hele videoen, for Timo gir aldri opp, og til slutt mestrer han hengekøyen med stil <3

Sjekk nå ut den lille videoen som viser Timos fremgang – på slutten vil du smelte fullstendig!

Når du ser klippet, forstår du hvorfor over en million mennesker allerede har sett det!