Politimannen gjør en liten gest, politihundens reaksjon – Får internett til å gape av forbauselse.

Mange hundeeiere bobler over av stolthet når de viser fram hva deres hunder kan. Men vi det at det alltid finnes noen som er smartere og flinkere. Videoklippet som dere snart skal få se handler om nettopp en slik hund.
Som schæferen det her handler om har blitt kalt «verdens smarteste hund». Når du ser hva han raskt gjør på kommando, forstår du umiddelbart hvorfor.

Jeg er nok ikke alene om å være fascinert av hva vi kan få dyr til å gjøre. Spesielt hunder har en utrolig evne til å lære å adlyde spesifikke kommandoer.

Mange prøver å lære sine kjære hunder å sitte, legge seg, og rulle, osv. Det er ofte en stimulerende del av dyrets oppvekst, men at det skal brukes til et eller annet større formål i fremtiden – det er nok ikke mange som tror.

Imidlertid er det hunder som har en viktig jobb å gjøre!

Spesielt kanskje politihunder. De gjennomfører en lang spesialtrening, for at de skal kunne samarbeide godt med føreren sin.

De små heltene, som hver dag hjelper lovens hånd i deres viktige jobb, fortjener virkelig vår respekt. Hvis du noen gang har tvilt på intelligensen deres, synes jeg du bør ta en titt på dette utrolige klippet (nedenfor). Det er imidlertid verdt for alle å se!

En vakker schæfer ligger på bakken på en parkeringsplass og tar livet med ro.

En politimann står noen meter unna. Plutselig gjør han en liten gest – og hunden forstår umiddelbart at det er på tide å begynne å jobbe.

Bli slanke med hydrolyserte fiskeproteiner - Slik virker det på magefettet. >>
Fantastiske nyheter for alle som vil ned i vekt. Økt produksjon av brune fettceller
får deg faktisk ned i vekt. Les mer her >>