Alexander legger ut sine harde krav til å være en «bra kvinne» – Idioten får hele nettet til å koke

Det har bestandig vært ulike oppfatninger av hvordan kvinner og menn bør oppføre seg, og hvilke egenskaper som er attraktive. I dag er det ikke så normalt å spre slike ting. Kjønnsrollene har blitt visket litt ut over tid. Men uansett er det fortsatt visse oppfatninger om hvordan kvinner og menn «bør» være. Nå har en mann delt en liste over hvordan han synes kvinner bør være.

Mannen det handler om her heter Alexander Cortes, og de tolv punktene han listet opp om ønskelige egenskaper hos kvinner skal ifølge ham hjelpe menn til å velge riktig kvinne. Da Alexander spredte listen på nettet, trodde han nok at han ville få støtte fra både menn og kvinner – men slik gikk det virkelig ikke.

Listen over kravene er selvsagt helt idiotiske, da det ikke finnes noen mal for hvordan en flott kvinne, eller mann for den saks skyld, skal være. Vi er selvfølgelig alle fantastiske på våre egne små måter.
Vi vil imidlertid på det sterkeste understreke at vi IKKE holder med Alexander i denne galskapen!

Her er listen Alexander skrev:
– Vær tynn
– Vær flink til å lage mat
– Har langt hår
– Smink deg
– Vær feminin
– Vis takknemlighet
– Vær sensuell
– Barber deg regelmessig (bør være en selvfølge)
– Vær motebevisst
– Kle deg i rosa og andre feminine farger
– Elsk menn
– Hør på menn

Alexanders idiotiske liste har vakt utrolig sterke reaksjoner rundt om i verden, der folk har rast over hvor dum listen er, men Alexander står på sitt.
– Hvis du viser en kvinne denne listen, og hun reagerer ved å bli sint, er hun uaktuell som partner. Hun vil aldri kunne bli en god mor, sier Alexander til The Mirror.

Hva mener du om dette? – Trykk på Dele-knappen for å få flere til å innse at alle har rett til å være som de vil.