Det eldre ekteparet kom med et siste ønske – sykepleieren brøt reglene og gjorde dette!

Bert og Beatrice møttes for første gang da Beatrice bare var 15 år gammel, men det var kjærlighet ved første blikk.

Bert kom tilbake fra militærtjeneste i 1950, og de giftet seg bare noen måneder senere, og har siden hatt 67 år fylt med glede og kjærlighet sammen. De har tre barn, seks barnebarn og fem oldebarn.

I april slo tragedien til. Den nå 87 år gamle Beatrice fikk beinkreft, og ble innlagt på et sykehus.

Bert fikk store problemer med sin egen helse, da hans elskede Beatrice fikk kreft. Bert også innlagt på samme sykehus, men fordi de led av to forskjellige sykdommer endte de opp i forskjellige avdelinger.

Den eneste gangen de kunne hilse på hverandre, var når noen kom på besøk, for da ble Bert kjørt i rullestol gjennom sykehuset, for å møte sin elskede kone og de besøkende.

Til slutt ble Beatrice så dårlig at det alltid var et legeteam til stede i rommet hennes. Bert ble bare mer syk, fordi han bekymret seg så mye for sin kone.

Men så kom parets svigersønn Stephen på en fantastisk idé. Han henvendte seg til legen for å presentere ideen, men det ble avslått på grunn av reglene.

Da spurte Stephen en sykepleier i stedet som svarte «ja, selvfølgelig».

Bert fikk flytte sengen sin til Beatrices rom.

– Når de trakk sammen sengene lyste Bert opp i et smil, det var en veldig rørende øyeblikk. Sykepleierne har vært helt fantastiske, de har gjort alt de kunne. Vi ønsker bare å takke dem alle, sier Stephen.

Dessverre hadde Beatrice bare et par dager til å leve.

Så flott at sykehuset endret reglene slik at ekteparet fikk være sammen til døden skilte dem ad.

Det skulle egentlig vært en selvfølge.