Blondinen skjøt en krokodille, og årsaken vil garantert få deg til å le så tårene spretter!

En blond turist på ferie i Australia ble betatt av et par krokodillesko på et marked. Hun forsøkte å prute ned prisen, men skoselgeren var fast bestemt. «Greit,» sa blondinen, «da skaffer jeg meg krokodillesko på egenhånd!» og forsvant ut i villmarken.

Senere samme ettermiddag, på vei hjem fra markedet, la skoselgeren merke til den samme blondinen stående midt i en sump, til livet i vann, med en rifle i hånden. Han kastet seg ut av bilen og løp mot henne, forferdet over å se henne heve rifla og skyte.

Før han nådde henne, så han henne dra en død krokodille opp på land, der to andre døde krokodiller allerede lå. Da han endelig kom frem til henne, klar til å spørre om hva hun holdt på med, rullet blondinen krokodillen over på ryggen og utbrøt: «Fy fillern! Denne er også barfot!»