Cowboyens trussel skremte bartenderen – Så kommer den latterlige sannheten frem!

En cowboy red inn til byen på hesten sin som han bandt fast utenfor baren. Han gikk inn og hev innpå et par halvlitere, men da han skulle dra la han merke til at hestens hans var borte.

Cowboyen gikk inn i baren igjen og sa, “Jeg skal gå tilbake til baren og drikke èn øl til. Når jeg snur meg rundt igjen, forventer jeg at hesten står der jeg etterlot den. Hvis den ikke gjør det, blir jeg nødt til å gjøre det samme som jeg gjorde i Texas, og det har jeg virkelig ikke lyst til.”

Deretter gikk mannen tilbake til baren, drakk ølen sin, og da han snudde seg rundt igjen så han hesten stående der han hadde etterlatt den. Han gikk ut, hoppet på hesten og begynte å ri vekk i det bartenderen løp ut. “Unnskyld meg min gode mann, hva var det du måtte gjøre i Texas?”Cowboyen så bort på bartenderen og svarte, “ hjem”.