Kona kommer hjem alt for sent på natta. Hennes GENIALE idé får mannen til å kaste klokka – og vi klarer ikke å stoppe og le

Forrige kveld ble jeg invitert ut på jentekveld. Jeg fortalte mannen min at jeg skulle være hjemme innen midnatt, «Jeg lover!» Vel, timene gikk og margaritaene gikk ned altfor fort. Rundt klokken 3 om morgenen, litt i fylla, dro jeg hjemover. Akkurat da jeg kom inn døren, begynte gjøkuret i gangen å si ko-ko 3 ganger.


Raskt fikk jeg en genial idé… Mannen min ville sikkert våkne, så jeg ropte ko-ko 9 ganger til. Jeg var virkelig stolt av meg selv. Denne kvikke løsningen for å unngå en mulig konflikt. (Selv når jeg var helt dritings… 3 ko-ko pluss 9 ko-ko gir totalt 12 ko-ko = Altså MIDNATT!)


Neste morgen spurte mannen min meg hvilken tid jeg kom hjem, jeg sa «MIDNATT«… han virket ikke sint i det hele tatt. Puuh, jeg slapp unna med den! Så sa han «Vi trenger ett nytt gjøkur» Da jeg spurte ham hvorfor, sa han: «Vel, i går kveld våkent jeg av at gjøkuret sa ko-ko tre ganger, så brølte det «Å FAEN» så sa det ko-ko 4 ganger til, harket høylytt, før det sa ko-ko tre ganger til, fniste, sa ko-ko 2 ganger til, og så snublet det over salongbordet og fjertet.