Presten kunne ikke tro det han hørte når den fulle mannen dukket opp! Vi ler HØYT!

To smågutter stjal en full bøtte med appelsiner og dro til kirkegården for å dele byttet. Da de hoppet over kirkegårdsporten mistet de to appelsiner, men brydde seg lite om dem da bøtta var full av friske frukter.

Kort tid etter kom en full mann forbi kirkegården. Han hørte merkelige stemmer som vekselvis gjentok: «En til meg, en til deg, en til meg, en til deg…» Skremt løp han til presten og fortalte at han var sikker på at han hadde hørt Gud og Djevelen dele sjeler fra gravene.

Presten, skeptisk men nysgjerrig, fulgte fyllefanten til kirkegården. Da de kom til porten hørte også presten de merkelige stemmene: «En til meg, en til deg…» Plutselig ble det stille, og en ny stemme sa: «Men hva med de to som er ved porten?»