Milliardæren tilbyr 10 millioner kroner for å hoppe i krokodillebasseng – Det som skjer får alle til å måpe!

En eksentrisk milliardær skapte furore på sin overdådige fest da han lovet en svimlende sum på 10 millioner kroner til den dristige sjelen som hoppet ut i bassenget til krokodillen hans. Til alles forbauselse tok en australsk gjest utfordringen på strak arm.

Uten nøling hoppet den modige australieren ut i det glitrende vannet, og ble umiddelbart angrepet av krokodillen. En brutal kamp utspant seg i bassenget, med gjester og tjenere som holdt pusten i skrekk. Men den australske gjesten viste seg å være hard. Etter en intens kamp klarte han å kvele krokodillen og klatret opp av bassenget, utmattet men seirende.

Rystet men imponert av gjestens mot, bekreftet milliardæren sitt løfte om 10 millioner kroner. Men til alles overraskelse avviste australieren pengene. Han foretrakk noe annet. Da milliardæren tilbød ham en luksuriøs cabincruiser, ble også dette generøst avvist.

«Men hva ønsker du da?» spurte milliardæren. «Jeg er nødt til å gi deg noe for din heroiske handling.»

Så svarte australieren: «Jeg vil ha den jævelen som dyttet meg ut i bassenget!»