Mann prøver å sabotere høylytt forretningskvinne, men får en overraskende vri!

En mann på en restaurant ble irritert av en forretningskvinne som snakket høyt i telefonen sin hele tiden. Frustrert ba han kelneren gi en gratis drink til alle gjestene, unntatt forretningskvinnen. I stedet for å bli sint, satte kvinnen telefonen på vent og takket mannen høflig.

Forvirret og enda mer frustrert, bestilte mannen middag til alle i restauranten, unntatt telefonkvinnen. Nok en gang satte hun telefonen på vent og takket ham smilende. Mannen, nå rasende, bestilte husets dyreste dessert til alle gjestene, men unngikk bevisst å inkludere telefonkvinnen. Forbløffet over hennes til stadighet vennlige reaksjon, spurte han kelneren: «Hva er det med denne kvinnen? Jeg har spandert på alle i restauranten, men aldri på henne, og likevel takker hun meg hver gang!»

Kelneren smilte og svarte: «Det kan kanskje komme av at hun eier dette stedet.»