Mannen skulle se i det nye garderobeskapet – Sekunder senere vil han skilles!

En ung nygift kvinne, full av entusiasme for sitt nye hjem, dro til IKEA for å kjøpe et garderobeskap. Glad og ivrig begynte hun å montere skapet hjemme, med utsikt over en trikkeholdeplass utenfor vinduet. Men til hennes store forferdelse, akkurat da hun var ferdig med monteringen, kjørte trikken forbi og laget så mye vibrasjoner at skapet kollapset.

Frustrert, men fast bestemt på å få orden på saken, monterte hun skapet opp igjen. Men skjebnen var imot henne. Da trikken kjørte forbi igjen, gjentok historien seg: skapet falt sammen på nytt.

Uten tålmodighet igjen, ringte hun IKEA og fortalte om den uvanlige hendelsen. De beklaget problemet og lovet å sende en montør for å ta en titt.

Montøren ankom og satte skapet sammen grundig. Men akkurat da det sto ferdig, kom trikken igjen, og skapet falt sammen for tredje gang! Forbløffet bestemte montøren seg for å ta saken i egne hender. Han monterte skapet på nytt, men denne gangen gjemte han seg inne i det for å se hva som egentlig skjedde når trikken kjørte forbi.

Og akkurat da dukket kvinnens mann opp. Nysgjerrig på sin kones nye IKEA-anskaffelse, gikk han inn i soverommet og beundret det solide garderobeskapet. Han åpnet døren for å se nærmere på det, og til sin store overraskelse fant han montøren stående der.

«Du tror meg vel ikke,» sa montøren med et forvirret smil, «men jeg står faktisk her og venter på trikken…»