Han rekker knapt å åpne munnen før dommerne kriger om å trykke på gullknappen først. Denne må du se!

Barry Darcy stilte mot alle odds opp i Irlands Got Talent etter å ha kjempet for å i det hele tatt kunne gå – og synge.

Det var et følelsesladd øyeblikk for Barry Darcy da han stilte seg på scenen i Irlands Got Talent for å synge. Han startet med å fortelle sin historie for dommerne, men bare etter noen få ord kom tårene.
Det var nemlig ikke lenge siden Barry var så syk at legene ikke visste om han kom til å kunne gå igjen.

Barry hadde våknet og falt sammen på gulvet når han skulle gå ut av sengen. Dette resulterte i en ryggskade som var så ille at han ble lammet. «Jeg var lam fra midjen og de ga meg en 50% sjanse for å noensinne kunne gå igjen, og jeg tok den» forteller han under programmet.

Barry kjempet seg tilbake og nå stod han på scenen i talentprogrammet for å vise dommerne at han kunne synge.
Og det var ingen tvil om den saken!

Bare noen sekunder inn i Elvis Presley-låten «The Wonder of You» sitter dommerne helt fascinerte, og det drøyer ikke lenge før de trykker på den berømte gullknappen – som sender Barry direkte til finalen i konkurransen.

Dette er i verdensklasse!

.