Babyen spiser grønnsaker kun når faren mater han, når moren innser hvorfor kan hun ikke slutte å le!

Moren til barnet anså det som en umulig oppgave å få sønnen til å spise grønnsaker. Faren tok så saken i egne hender og kom opp med en fantastisk løsning som fikk sønnen til å spise opp ALT!

De fleste foreldre har kjent på den frustrerende følelsen som kommer når barna slår seg vrang. Dette kan skje i ulike situasjoner, som ved leggetid, i butikken eller som i dette tilfellet: ved måltid. Denne pappaen har derimot kommet med en fantastisk løsning på problemet.

Gutten nektet å spise grønnsakene sine, en púre, når mammaen forsøkte å mate han. En dag når mammaen ikke var hjemme, prøvde pappaen ulike teknikker for å få gutten til å spise grønnsaker. Den ene teknikken var så bra at babyen spiste opp alle grønnsakene!

Faren bestemte seg for å filme dette, og videoen nedenfor er resultatet.

191 Comments

Legg til en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *